Mikor sportolhatok ujra vagyis erosithetek/futhatok egy agyraszkodas utan?
Figyelt kérdés
az orvos ezt mondta: "
a halantekodon a koponya ha meg egy utes er 4-6 heten belul akkor korpe reped a koponyam es agyverzesem lesz"
mivel kezilabdazom gondoltam hogy nem fogok kezizni 4-5 hetig meg de hogy ne essek ossze mikor kezdhetek el pl comb erositeni es hasizmozni?
2017. dec. 17. 14:25
1/4 anonim válasza:
A jó hír, hogy egy agyvérzés hülyébbé már nem tesz.
2/4 anonim válasza:
Örülj, hogy meg van még az ép eszed. Két ismerősöm halt meg illetve szenvedett maradandó agykárosodást, agyrázkódás miatt. Az egyik elesett a járdaszigetnek pár nap múlva meghalt. A másik autóval koccant, semmi különöst nem érzett, csak a fejtámlába beütötte a fejét. Két lábon ment el az orvoshoz, két nap múlva beütött a krach. Már két éve az anyukája törli ki a fenekét - soha nem lesz belőle normális ember. Szóval várd ki az két hónapot, azt pedig pihenéssel, olvasással töltsd és ne sporttal! Utána is csak fokozatosan sétával kezdd.
3/4 anonim válasza:
Nem, nem, nem.
Semmit ne csinálj.
Az egészséged a fontos. Nem számít honnan kell majd újrakezdened, hidd el. Ne erőltesd meg magad, nem mozogj. Tudom, nehéz lesz kibírni, és utána is újrakezdeni, de hidd el milliószor jobb, mintha baj történne!!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mondjuk az első kommentelőt nem értem, szerintem nem kell embertársadról egyből véleményt alkotnod egy kérdés alapján de a többieknek köszönöm
2017. dec. 18. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!