Nem sportolhatok, viszont rosszul érzem magam a testemben (NAGYON! ) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsi koromtól kezdve fontos volt nekem a sport,mindig is sportoltam. Idén felvételiztem ezért már nem sportoltam,csak táncolni jártam. (Bár az is kemény edzés,heti 6 óra minimum 3 polócserével)Most,hogy túl vagyok a felvételin szívesen sportolnék,de a tánc mellett már nem tudok,mivel rengeteg időmet veszi igénybe. Azonban anyukám nem engedi,hogy abbahagyam a táncot,de nekem az nem elég. Nagyon nem vagyok megelégedve a testemmel és ez odáiog fajult,hogy már többször is meghánytattam magam. Nem tudom mit tehetnék. Szerintetek?2015. ápr. 8. 21:47
1/2 aikiboxer válasza:
Pontosan mi a baj a testeddel? Úgy érzed, hogy egyes helyeken hízol, vagy nem olyan a formád, mint amit szeretnél?
A legfontosabb az étkezésedet rendbe tenni. Ehhez töltsd le a Sárga kapszula című könyvet és olvasd el, szórakoztató olvasmány. Rövidebben pedig próbálj meg húst enni zöldséggel, szénhidrátból pedig teljes kiőrlésű (barna-) kenyeret, rizst. A fehér kenyeret, kelt tésztákat meg a cukrot kerüld el.
Másodszor is ha alakformálni szeretnél, akkor ehhez alakformáló edzés kell. Ha anyud nem enged edzésre járni, akkor eddz otthon!! Töltsd el a Fegyencedzés című könyvet és kezdj el otthon edzeni, saját testsúlyos gyakorlatokkal. Nem kell ehhez sehova se menned.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 8. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!