Könnyű fizikai munka elég fent tartáshoz?
Figyelt kérdés
182 cm magas vagy 79 kg. 1,5 évig edzettem de mostmár elmegyek melózni így nem lesz időm. Valószínüleg fizikai munkát fogok végezni. Szerintetek az elég fenntartáshoz? Vagy kéne mellé 2x15 perc fenntartó edzés is?2019. ápr. 6. 17:30
2/3 A kérdező kommentje:
Cardio kéne oda? Vagy ezt kérdezed , hogy Cardioztam e?! Nem én streetworkout-oztam!
2019. ápr. 6. 18:34
3/3 MadSeal válasza:
Szerintem egy heti 1 óràs intenzív teljestestes edzés simán belefér. Ha mellette jó lesz a kajád, nem kezdesz el vedelni, akkor valószínűleg fogod tudni a formát megtartani, esetleg egy lassabb fejlődés is szóbajöhet, pláne az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!