Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azt hiszem el szeretnék...

Azt hiszem el szeretnék kezdeni kram magázni. De jelenleg a fizikai erőnlétem mondjuk hogy elég gyenge (kockaság-. -").16 éves vagyok 170-175 cm. Érdemes lenne előtte kicsit erősítenem, vagy edzésken majd belerázódom? Melyik lenne praktikusabb.

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A KRAV MAGA nem egy megerőltető küzdősport , majd belejössz .
2010. júl. 2. 16:13
 2/13 A kérdező kommentje:

krav maga

Hány éves kortól kell a felnőtt civil kategótiába menni, és nagyjából meddig a gyerekre?

2010. júl. 2. 16:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Valamint milyen viselet van edzéseken? Kicsit későn jutott eszembe ez a kérdés, mert most szét vagyok szórva.
2010. júl. 2. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
A ruha mind1, csak kényelmes legyen (nadrág,póló) , a kor klubonként változik.
2010. júl. 2. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Hozzánk nem járnak 18 évnél fiatalabbak, de kérdezd meg előtte az instruktort, akihez járni akarsz edzésre, hogy mehetsz-e.

Bármilyen kényelmes póló és hosszúnadrág jó, ami nem akadályoz a mozgásban.

2010. júl. 2. 17:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Kezdd el nyugodtan, és szerintem mellette járhatnál kondiba is, vagy esetleg otthon valami erősítő gyakorlatokat csinálnod.
2010. júl. 2. 20:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Valaki leírná, hogy náluk ha járnak 18 év alattiak, őket a gyerekhez teszik, vagy az instruktor dönti el.
2010. júl. 3. 10:57
 8/13 anonim válasza:
hát nálunk van egy 14 éves lány, úgyhogy szerintem nyugodtan mehetsz bárhova
2010. júl. 3. 17:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Az a 14 éves kány úgy érted a "felnőtt" csoporttal van? Elég hülye megfogalmazás... A lényeg hogy az x évesek között van, akik között van nála 4-5 évvel idősebb is.
2010. júl. 3. 19:56
 10/13 anonim válasza:
igen, a felnőtt csoportal van. és szerintem még csak kevés helyen van gyerek csoport. te a felnőttbe menj. nem fogsz meghalni, nyugi :)
2010. júl. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!