Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tampon vagy a betét a...

A tampon vagy a betét a praktikusabb?

Figyelt kérdés
És miért?
2011. aug. 25. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Tampon, mert egyáltalán nem érzed! :)
2011. aug. 25. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Tampon sokkal praktikusabb.

Nem is érzed, hogy ott van, nem kell félned attól, hogy úgy kibuggyan a vér..

2011. aug. 25. 22:43
 3/6 anonim válasza:
Én a tampont jobban szeretem, pláne ilyen melegben illetve sportoláskor is. Nem érzed ha jól helyezed fel és nem csúszik el, mint a betét.
2011. aug. 25. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Régebben betétet használtam, de nem volt kényelmes. Ha órán voltam, hiába voltam a mosdóban előtte, mindig féltem felállni a székről. És az érzés, hogy szivárog a vér, olyan visszataszító. Ha hirtelen nagyobb mennyiség jön, akkor nagyon kényelmetlen várni, amíg beissza a betét.

A tampon kényelmesebb, főleg, hogy különböző méretekben van. Cserélni is diszkrétebb, ha buliban vagy, elfér a váltás adag a zsebedben, nem is látszik. Egyszer bulifotón kezdőképnek betettek egy lányt, akit alulról fotóztak és kilógott a betét a bugyijából. Ciki.

2011. aug. 25. 23:19
 5/6 anonim válasza:
Én a betétet jobban szeretem.
2011. aug. 26. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
tampon,mert jobban eltudod rejteni;)
2011. aug. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!