Ha választani kéne inkább izmos lennél nulla erővel, vagy vékonyabb de fürge és erős?
A válaszadók semmivel sem értelmesebbek mint a kérdező, úgyhogy nincs mire a nagy mellény, de már lassan 1 éve ez az oldal színvonalán is meglátszik. Nagy értelemre vall már az első kommentekbe fikázni valakit, mikor valaki csak kérdezett valamit minden bántás nélkül.
A kérdésre rátérve... Az izom tényleg nem arányos az erővel, az apám is nagyon vékony testalkat, de bármi ezer dolgot felsorolhatnák, amibe akkora erőt tud kifejteni, hogy elég sok izmos ember megirigyelhetné. Úgy gondolom én is erős vagyok, de ez az erő belülről fakad, és nem akkor jött meg amikor már szép izmaim lettek. Kizárólag a külső miatt növesztettem izmokat, szerintem minimálisan lettem bármivel is erősebb, most ha valakit pofán kéne ütnöm, ugyanakkora erővel tenném, mintha vékonyabb koromban tettem volna. Természetesen az adott gyakorlatok súlyszámát folyamatosan növeltem, és abba egyre többet bírtam, de attól, hogy izmos lettem még nem tudok jobban elvégezni -ahogy a kérdező is írja - a való életbe olyan dolgokat amik erőkifejtést igényelnek.
Szerintem inkább a válaszadók bújhatnának el!
egy bizonyos szintig tud erőt kifejteni egy vékony testalkatú ember a szivósabb fajtából, de erős testalkatú,izmos ember erősebb lesz jóval mert jobban fejlődik.
ez majdnem olyan: összeengedsz egy pincsit meg egy testesebb, izmosabb kutyát. melyik győz?
én lassan 2 hónapja elkezdtem gyúrni itthon ( tom nem sok ) de már érzem hogy erősebb lettem,könnyebben tudok felemelni dolgokat meg magamat felhúzni is könnyebb ( nem súlyzózok )
szólva ez szerintem hulyeség hogy aki izmos nem erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!