Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha választani kéne inkább...

Ha választani kéne inkább izmos lennél nulla erővel, vagy vékonyabb de fürge és erős?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 08:43
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
miért te nem ismételegeted ezt az "1 vagy mindenki ellen szöveget" dehogynem, megnyugodhatsz ezzel nem én vagyok egyedül, csak titeket megtámadt a bodybuilder agyrémek és csak ezt tudjátok hajtogatni
2010. jún. 29. 20:13
 32/42 anonim ***** válasza:
jólvan már. te izmos nulla erővel vs vékony és erős!!! :D
2010. jún. 29. 20:27
 33/42 anonim válasza:

A válaszadók semmivel sem értelmesebbek mint a kérdező, úgyhogy nincs mire a nagy mellény, de már lassan 1 éve ez az oldal színvonalán is meglátszik. Nagy értelemre vall már az első kommentekbe fikázni valakit, mikor valaki csak kérdezett valamit minden bántás nélkül.

A kérdésre rátérve... Az izom tényleg nem arányos az erővel, az apám is nagyon vékony testalkat, de bármi ezer dolgot felsorolhatnák, amibe akkora erőt tud kifejteni, hogy elég sok izmos ember megirigyelhetné. Úgy gondolom én is erős vagyok, de ez az erő belülről fakad, és nem akkor jött meg amikor már szép izmaim lettek. Kizárólag a külső miatt növesztettem izmokat, szerintem minimálisan lettem bármivel is erősebb, most ha valakit pofán kéne ütnöm, ugyanakkora erővel tenném, mintha vékonyabb koromban tettem volna. Természetesen az adott gyakorlatok súlyszámát folyamatosan növeltem, és abba egyre többet bírtam, de attól, hogy izmos lettem még nem tudok jobban elvégezni -ahogy a kérdező is írja - a való életbe olyan dolgokat amik erőkifejtést igényelnek.

Szerintem inkább a válaszadók bújhatnának el!

2010. jún. 29. 21:35
 34/42 anonim ***** válasza:
A kérdező miért kérdez, ha nem érdekli mások véleménye?
2010. jún. 29. 23:46
 35/42 anonim ***** válasza:

egy bizonyos szintig tud erőt kifejteni egy vékony testalkatú ember a szivósabb fajtából, de erős testalkatú,izmos ember erősebb lesz jóval mert jobban fejlődik.

ez majdnem olyan: összeengedsz egy pincsit meg egy testesebb, izmosabb kutyát. melyik győz?

2010. jún. 30. 07:32
 36/42 anonim ***** válasza:
Először is minek írtad ki ezt a kérdést, ha egyszerűen oda sem figyelsz, hogy mások mit magyaráznak és a saját magad hülyeségét hajtogatod. Te nem vagy tisztában magával az izom fogalmával. Különben meg akkora észlény lehetsz. Szánalom.
2010. jún. 30. 12:28
 37/42 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdezőnek igaza van, hiszen genetikafüggő is azért ez az egész, mert előfordulhat, hogy kinézetre valaki nem olyan izmos, mint a másik, viszont nagyobb erőt tud kifejteni. Természetesen ez csak minimális izomzatbeli eltéréseknél fordulhat elő.
2010. jún. 30. 13:10
 38/42 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem el offolni a témával kapcsolatosan, én kérdeztem valamit, és igen is érdekelt volna, de nem ezzel kapcsolatosan kaptam válaszokat illetve nem megfelelő hangnemben. Ha más felveszi ezt a hangnemet akkor én is. Azt is nyugodtan ki lehet fejteni, hogy a kérdés egyrészről nem értelmes, de nem sz@rozva és egyéb "kulturált" szavakkal..
2010. jún. 30. 13:31
 39/42 anonim ***** válasza:

én lassan 2 hónapja elkezdtem gyúrni itthon ( tom nem sok ) de már érzem hogy erősebb lettem,könnyebben tudok felemelni dolgokat meg magamat felhúzni is könnyebb ( nem súlyzózok )

szólva ez szerintem hulyeség hogy aki izmos nem erős.

2010. jún. 30. 13:50
 40/42 anonim ***** válasza:
Jó akkor én ezt most megteszem : a kérdésed sajnos értelmetlen , és kérlek vegyél vissza egy kicsit a hangnemből . Köszönöm
2010. jún. 30. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!