Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha választani kéne inkább...

Ha választani kéne inkább izmos lennél nulla erővel, vagy vékonyabb de fürge és erős?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 08:43
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Ismerek jó néhány gyúrosat megvan róluk a tapasztalatom, kb. háromnegyedük fitogtatja az erejét mindenkinek, közbe egy nullák ha valódi erejüket nézzük. Ezek a divatbodysok, igen van ilyen is. Amúgy meg nagyon nem izgat, gyúrjon aki akar, de attól még nem erősek ha ki gyúrták magukat [pont] Csak te ezt próbálod erősíteni, de ez nem így van, csak használni kell a józan paraszti eszedet. Nekem lenne kisebbségi érzésem? Én mindenféle edzés, meg tömegnövelő sz@rság nélkül is tudok jól kinézni, nem nekem kell agyongyúrni magam, hogy nézzek ki valahogy, persze tehetném, de minek?

Alapismeretek: [link]

Mit mondjak erre? Van benne néhány szánalmas rész, de ezt most hagyjuk, mert mindjárt jönnek, aztán elkezdenek ordibálni itt, hogy ez aranyírás, ezt kell betartani, meg stb. Annyi különbséggel, hogy én saját magam által élek, és nem más ember által írt irományt szajkózom és lehurrogok mást, ha valaki nem azt írja vagy tartja be ami ott van leírva.

Hogy jönnek ide az izmos K1 harcosok és az erőemelők? Nem tudnám őket legyőzni verekedésben és erőemelésben sem, mivel az a munkájuk, de hogy medicinladba dobásban azt nem tudom. Nem hiszem, hogy a medicinladba dobást nagyon gyakorolják. Lehet hogy igen, lehet hogy nem, de ha fogadni kéne, hogy hozok több soványabb embert, úgy hogy én is beszállok bár én inkább vékonyabb testalkatú vagyok mint sovány, biztos lenne aki legyőzné. Vagy ugyen em gondolod, hogy te az alapján döntesz, hogy na rajta van 20 kiló izom, és őt senki se tudná legyőzni, akin nincs annyi???!!! MIkor fogod fel kicsiny agyakcsákkal (mert bizony nem túl nagy) hogy akin látszik, hogy van izom, attól még nem erős? Ennyire nehéz megerőltetni magad, úgy látom igen :) Szánalom.

2010. jún. 29. 18:14
 22/42 A kérdező kommentje:
Látom nem tudsz értelmezni és olvasni sem, írtam én, hogy 30 kilós zsákot bírok csak el?? Szerintem nem.
2010. jún. 29. 18:15
 23/42 A kérdező kommentje:
Amúgy is sokan teletömik magukat kreatinnal, meg minden lósz@rsággal, szétvizesednek ugye nem gondolod azt, hogy azok !!! BÁRMIVEL IS?!?! erősebbek, mintha valakin nem lenne túl sok izom? Látvány alapján itélni elég nagy hiba
2010. jún. 29. 18:21
 24/42 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a szkander szerinted minek van? Akkor ha ugy gondolkodna mindenki ahogy te (hála égnek nem, mert akkor nagy baj lenne itt), akkor nem kéne szkander, mert hopp, annak van 10 kilóval több izma, az győzött?? Átgondolod azt, amit te írsz?
2010. jún. 29. 18:23
 25/42 anonim ***** válasza:
Mért nem tudod elfogadni , hogy mindenki ellened van te kis csíra ? XDXD
2010. jún. 29. 18:39
 26/42 anonim ***** válasza:
a szkander nem éppen erősport, sokkal több múlik a jó izületeken, helyes technikán és tartáson.
2010. jún. 29. 18:47
 27/42 A kérdező kommentje:

Ketten is írtak ennek ellenkezőjéről, úgyhogy nem éppen, te sehonnani senkiházi :D Amúgy meg az ilyen mondatokat hagyd, érvelj, mert különben lebuksz, hogy nem tudsz már mit felhozni a hülyeségeid ellen.

A szkander pedig pont a nyer erőkifejtésre alkalmas, meg az ilyen izomagyúak lealázására :D:D

2010. jún. 29. 19:09
 28/42 anonim ***** válasza:

szkanderban az nyer akinek erősebb a csuklója, az alkarja, az izületei, jobb a technikája és a tartása.

amúgy már a kérdésedben benne van az IQ szinted

most pedig bujjál el. pusy :)

2010. jún. 29. 19:38
 29/42 A kérdező kommentje:

Nekem nincs miért elbújnom, én nem a mások által kitalált szövegekkel dobálózok, hanem a való életben meglátom a valóságot.

üdv

2010. jún. 29. 19:48
 30/42 anonim ***** válasza:
Persze , hagyatkozz csak a saját hülyeségedre , és gyere mindig ugyanazzal a beszólással . 1 vagy mindenki ellen ... szánalmas
2010. jún. 29. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!