177 cm-el hány kg-nek kellenne lennem?
8 hónapja edzek (streetworkout) általában teljes testes edzés napi 45-50 perc van , hogy több! Persze heti 2-szer általában néha 3-szor! Nem tudom mennyi lenne kb nekem az ideális testsuly mert 74,5 kg-sen már én szerintem. De lehet , hogy csak szerintem tul sok volt a felesleg a hasamon de ott inkább csak! Bár egy kicsit látszodtak a has kockák ami előny lehet! pl csajozásban. 57,3 kg-sen meg már kb ropi voltam! bár ezek régebben voltak ilyen 2 honapja lehettem
majnem 75 kg olyan 4 honapja meg 57 körűl! Bár most is sovány vagyok szerintem de mát ez nem biztos , hogy sovány 66,4 kg! Lehet sok is! Bár nem tudom
! Már majdnem
kocka hasam van xD! Mennyi lenne az kb jó testsúly nagyon kockás hasat nem akarok elég egy minimális is ! De elég az akkora is ha már nyár lesz xD Addig ugyis edzek , ugyis megy rá izom!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!