Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kozepfulgyulladassal lehet...

Kozepfulgyulladassal lehet edzeni (kondi)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos tegnap ota kozepfulgyulladassal kuzdok, mar voltam ful-orr-gegeszeten, beraktak gezt amit ma vettem ki, illetve fullcseppet kaptam. Sajnos elfelejtettem megkerdezni, de itt felteszem a kerdest akkor, hatha jart mar valaki igy. Ilyen allapotban lehet kondizni?

Ugy erzen, hogy tudnam gyurni a vasat, mert a kozerzetem nem rossz, sot. De nem tudom, higy mennyire menne ez a gyogyulasom karara. Elore is koszonom a valaszt!

#edzés #gyulladás #kondi #Kozepfullgyulladas
2018. nov. 27. 14:21
 1/2 Drazicc ***** válasza:
Nem ajánlom, amikor kinyomod a súlyt megfeszül a fejed is és ez kihatással van a füledre is. Sokkal nagyobb kárt tudsz magadnak okozni. Max egy hétig kell kb kibírnod aztán majd teljes gőzzel újra :)
2018. nov. 27. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

Tehat akkor pihi lesz sajnos.

Mindegy, inkabb akkor pihene 1 hetet, minthogy utana meg honapokig kelljen rosszabb esetben.

2018. nov. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!