Hogyan eddzek, hogy közben ne fogyjak?
Szeretnék izmosodni illetve pár kilót felszedni (akár zsírban is). Attól viszont félek, hogy eddzés miatt tovább fogynék.
23 éves srác vagyok. 182 cm és 60kg... Elég sovány. Szeretnék felszedni pár kilót. Pár éve jártam kondiba. Átmozgató eddzéstervvel kezdtem és finoman növeltem a súlyokat. Nem siettem. Viszont a csuklóm mindig is gyenge volt, sok bajom volt vele. A kondizást sem bírta. Ciszta is volt benne, majdnem műteni kellett. Nem bírja a fel és a lefelé feszítést/terhelést.
Gondolkkztam a futáson, de megfelelő táplálkozás mellett is félnék a fogyástól, mert hízni nem tudok. Ilyen a genetikám. Mit tanácsoltok?
Akkor fogysz, ha több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel, és akkor hízol, ha kevesebbet használsz fel, mint amennyit megettél.
Az edzésnek csak annyi szerepe van, hogy ezzel nem formátlanra fogysz/hízol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!