Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után mit egyek? (Testépí...

Edzés után mit egyek? (Testépítés)

Figyelt kérdés
Edzés után azonnal iszok 1 adag tömegnövelőt. 1 órával később van a teljes étkezés. Általában csirkemellet + zabpelyhet szoktam enni. De olvastam hogy különböző fehérjéknek mennyi a biológiai értéke. A tojásnak magasabb a biológiai értéke. És most nem tudom hogy mi lenne a legjobb edzés után. Tojás vagy csirkemell vagy vmi más?
2010. jún. 26. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó mind a kettő.
2010. jún. 26. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van.
2010. jún. 26. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Közvetlen edzés után szőlőcukor, 10-15 percel utána mehet fehérje turmix, étkezés tökéletes egy órával utána csirke zabbal, v rizzsel. Tömegnövelő se rossz, de a szőlőcukor-fehérje duo jobb, mert a tömegnövelőben lévő szénhidrát nagy része lassan szívódik fel, szőlőcukor meg egyből visszatölt. Fehérje úgyszintén.

De mondom, végülis az is jó ahogy csinálod.

2010. jún. 27. 12:37
 4/4 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

fehérjéből közvetlen edzés után a tejsavóizolátum jobb, mert az a gyorsabb felszívódású, míg a nap többi részén a tejsavókoncentrátum az előnyösebb.

Kajából meg legjobb a változatosság. Ma ez, holnap az.

2010. jún. 27. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!