Testépítés! Ha mérgesek vagytok akkor jobban megy az edzés?
Figyelt kérdés
2,5 éve járok már edzeni. tegnap a barátnőm felidegesített edzés elött én meg gondoltam nem hallgatom tovább gyorsan kajáltam és elmentem edzeni. és olyan jól ment hogy még soha, hát edzés volt és valamelyik gyakorlatoknál sokkal több súlyt tudtam használni mint máskor.2011. szept. 15. 18:55
1/7 anonim válasza:
Én mérges nem sokszor vagyok, inkább stresszes.. de igen, olyankor jobb :)
2/7 oyeacch válasza:
Az tuti. Engem még mérgesség sose hátráltatott, stressz annál inkább. Ha mérges vagyok, akkor ki akarom adni magamból, ha stresszelek, akkor meg nem tudok odakoncetrálni. Meg az is hergel, hogy tudod, hogy meg tudod csinálni.
3/7 TOMAtm válasza:
ez igy van.én is akkor nyomtam a legjobban mikor a csajom felidegelt előtte.bár nekem a forgalom is elég,mire odaérek tiszta ideg vagyok :)
4/7 anonim válasza:
Nagyon szituáció függő, ha szar, depresszív kedvem van, sokszor a terembe is csak nagy ímmel-ámmal megyek le, ha jó kedvem van, akkor repülök lefelé, és csak nyomom, ahogyan illik. Mérgesen egyszer edzettem, és nem tudtam rendesen koncentrálni, csak dobáltam a súlyokat.
5/7 anonim válasza:
Ha méregből csinálod akkor az erő rossz oldalát választottad, fiam!
6/7 *Glissade* válasza:
Nem vagyok testépítő, de szerintem nem. Ha mérges vagyok akkor türelmetlen is és ha türelmetlen, akkor hamarabb feladom!
Ha meg stresszelek, akkor nem tudok teljesíteni.
7/7 oyeacch válasza:
Azért, ha leordítod a súlyt akkor jobban megy. Legalább is nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!