Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nem eszek szénhidrogént,...

Ha nem eszek szénhidrogént, attól még erősödhetek?

Figyelt kérdés

Van jópár kg fölösleg rajtam, aszt leadnám, de szeretnék kicsit izmosodni is, ezért lejárok teremben.

Ha nem eszek szénhidrogéneket, akkor emellet fogyhatok is?

2018. nov. 21. 07:48
 1/2 anonim válasza:

Úgy érted, hogy ha nem eszel metánt, izobutánt, propánt, etilt, acetilént, benzolt stb?

Igen szerintem ezek hiányában is erősödhetsz, sőt igazából szerintem ezeket ne is fogyaszd.

Helyettük javaslom a szénhidrátokat, azoknak az íze is jobb.

2018. nov. 21. 09:14
 2/2 anonim válasza:

Először is szénhidrátok:) Másodszor az izmosodáshoz a fehérje bevitel is fontos.

Ne akard elhagyni amblokk a szénhidrátot, mert az nem egészséges, inkább hagy el a glutént, azzal jobbat teszel magadnak, (Glutén a fehérliszben, búzaliszben van) zabpehely, köles ezek jók, eheted őket.

És!!!! ne add fel az egészséges/fogyókúrás étkezést ha véletlen nem tudsz edzeni járni!! az étkezésssel magával is elérhető a fogyás

Sok sikert:)

2018. nov. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!