Zsírmáj gyors fogyás?
nem alkoholos zsírmájat diagnosztizáltak nálam,
szeretnék heti szinten legalább 0,5KG - 1KG -ot fogyni.
Sajnos ülőmunka, utazási idő és család mellett a napi edzést körülbelül fél órában tudom maximalizálni (lépegető gép), evés tekintetében pedig leginkább csak a vacsorám amin nekem van több befolyásom, viszont itt a szénhidrátot mint pl. a kenyér viszonylag sikeresen el tudom hagyni pl. salátákkal
Az lenne a kérdésem, milyen módon járulhatnék még hozzá a szükséges
0,5KG - 1KG/hét
eléréséhez,
mindezt persze úgy hogy nem akarom hazavágni a szervezetem sem éhezéssel aminek a gyomorfal látná a kárát, sem hányatással ami szintén elég káros.
Ha kérhetném akkor mindenféle csodaszereket mellőzzünk, nem hiszek benne, ha gyógyhatású cucc akkor pedig OGYÉI számmal rendelkező vény nélkül kapható érdekel csak, esetleg étrend-kiegészítő.
Rosszabb kifogáshalmot,meg ostobaság halmot hordtál itt össze itt megy nők lapja rajongó nő.
Mi ez hogy csak a vacsorádba van befolyásod?Ilyen hozzáállással 1 kilót sem fogsz fogyni.Meg milyen viszonyítási pont az hogy éhezés,csodaszerek meg hánytatás?Elment neked az eszed?
Diéta a neve,amit először kiszámolsz,majd megveszed a hozzávalókat,elkészíted és időre megeszed.Ha ez nem tetszik,akkor olvasd tovább a kiskegyedes baromságokat amikből eddig informálódtál.
Nekem pont tegnap mondta az infektológus, hogy mivel ez a bajom fél év alatt maximum 2 kilót fogyjak ha akatok fogyni, mert több rontana a máj állapotán.
Mondtam, hogy most 4 hónap alatt 7-et fogytam, azt mondta nem kellett volna!
Nem indokolta, de hétfőn megkèrdezem a háziorvost, hátha ő tudja.
Lehet, hogy megerőltető lenn neki vagy nem tudom-
Annyit mondott, hogy fél évente friss laborral és ultrahanggal menjek hozzà
Miért nem lehet sokat fogyni? :O
Ez nekem új.
Hogy alakult azóta a fogyás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!