Szilveszterig -10 cm derékből? 18L
Figyelt kérdés
177 cm vagyok 71 cm a derekam, sztetek edzessel es kajára odafigyeléssel le tud menni ilyen rovid ido alatt?2018. nov. 13. 22:23
1/3 anonim válasza:
Szóval lehet, hogy tök hülyeség amit írok, mert én fiú vagyok, de nekem 76 cm és elég izmos vagyok (több mint 10 év versenysport) szóval az a 71 cs nem tűnik vészesnek. Ettől még lehet, hogy lehet belőle rendesen lefaragni, de nem hiszem, hogy 10 cm lejönne ilyen rövid idő alatt egészségesen.
2/3 anonim válasza:
Ha már csak ott van felesleg, akkor van esélyed valami hasonlóra, de mit számít, hogy addigra vagy kicsit később megy le, illetve hogy 10 vagy 8 vagy mennyi? Azt sem tudhatod, hogy mennyivel nézel majd ki jól. Nem kötelező 60-61 centis derékkal rendelkezni. Tedd oda magad s érd el egészségesen, amit tudsz.
3/3 Bálint6969 válasza:
nos szerintem nem tanácsos így időhöz kötni.Ha véresen komolyan veszed ,persze lemehet simán,de ahhoz már durva kalória deficit,és rengeteg kardió szükséges.Amúgy szerintem ha nincs pl egy durván látszó úszógumid akkor egyáltalán nem kell siettetned a fogyást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!