Tudnék e látható eredményt elérni mondjuk szilveszterig?
15 nap alatt aligha,talán te látsz majd valami icuri picuri változást de más biztos hogy nem fog észre venni semmit rajtad semmit.
egyébként mi lesz szilveszterkor hogy akkora kell a változás?
na ja csak étrend legyen,tudod ha már csinálsz valami akkor csináld jól
sok sikert
Én már azon is ledöbbentem hogy mostanság minden 5. kérdés az hogy "hogyan gyúrhatnám ki magam nyárra", de ez a szilveszteres határidő viszi a pálmát!:D
Nade a kérdésedre válaszolva: tényleg nagyon minimálisan látszódna meg, de leginkább sehogy sem. Azt ajánlom, ha elakarod kezdeni ezt a sportot, vedd komolyan az egészet. Ezt vagy komolyan csinálod, vagy sehogy.
Pl. 2012 januárjában elkezdesz tudatosan kajálni, edzeni, pihenni, megfelelő táplálékkiegészítőket fogyasztani, és az első évben ugrásszerű fejlődést fogsz tapasztalni magadon. Sok sikert!
7: hát jah, olyan, mint az 5 éves ovisok, minden akar és azonnal. :D (én is ilyen vagyok) :)
Kérdező, Neked pedig jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!