Mitől regenerálódik extra gyorsan az izom?
Sziasztok!
Heti 4 szer végzek súlyzós edzéseket.
Minden izomcsoportot jól megdolgoztatok.
Szeretnék mellette egyéb izmokat is megerősíteni, enyhe street workoutos elemeket csinálni, ninja warrior akadálypályákon indulni, falat mászni.
Van e olyan szer, kenőcs, szuri, ami jelentősen meggyorsítja az izmok regenerációját?
Tudom, hogy a pihenés a legfontosabb.
Szedek vitamin pakkot, nemrég kezdtem el glutamint is fogyasztani, aminósavat.
A masszázs mennyire hatásos az izom regenerációjára nézve?
Köszönöm.
A HMB tudtommal inkább erőt növel és fáradtságérzetet csökkenti, illetve a kitartást növeli.
Ezt találtam az izomregenerációról.
Érdekelne még pár extra titkos dolog, hogy van e egyéb módja az izmok regenerációjának.
Sok jó hatása van a HMB-nek, de ezek is közte vannak:
"Izomnövekedés: a testmozgás és a HMB kombinációja növeli az erőt és az izomtömeget." -> Ha növeli az izomtömeget, akkor segíti a regenerációt.
"Fáradtság: a HMB segít a kemény edzések utáni izomfáradtság legyőzésében, a HMB-t 6 hétig szedő intenzív munkát végző sportolók között kevesebb izomkárosodást tapasztaltak." -> Kevesebb izomkárosodás, kevesebb regenerációra szánt idő.
A Bcaa az ami többek között a fáradtságérzetet csökkenti, és a kitartást növeli. Jók azok is amiket linkeltél, de ők is ezzel zárják: "Összefoglalva: megfelelő mennyiséget és minőséget inni-enni-aludni. Ez az edzés utáni fejlődés titka." Ennél többet nem igazán tehetsz
Köszönöm.
Elolvastam pár cikket a HMB -ről és nagyon jó vélemények vannak róla mindenhol. Tiszta izomtömeget hoz.
Ki fogom próbálni a kapszulás változatát.
Van még egy nagyon kevesek által ismert módszer, ami sejt szinten segíti a regenerációt. Frekvenciás, rezgés szinten segít, elég meghallgatni a videót.
Binaural Beats 3Hz - Frequency For Muscle Regeneration
https://www.youtube.com/watch?v=6guf9xPdi9c
Elkezdett fájni a karom, gyakran túledzem és sokszor más izomcsoportok edzése során is bekapcsolódik a karizom.
Vettem rá ma lóbalzsamot és sokat segített.
En az uszodaba szoktam menni
Egy kis laza uszas szauna termalvizbe az a vizsugar
Eleg jol elmulasztja azizom lazamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!