Nagyon lusta vagyok és kicsit dagi is. Hogyan kezdjek edzeni?
Tudom, hogy gáz, de ezért kérdezek, hogy ne csináljak hülyeséget.
168 cm-hez 75 kg vagyok, ami azt jelenti, hogy csak 10-15 kg feleslegem van. Lássuk be, ez nem olyan sok. Mégis úgy érzem, elnyom és belefulladok. Az étkezésemen változtattam, az jó irányban van de a mozgásról fingom sincs.
Fizetős dolgokra nem futja nekem, mert csóró is vagyok.
Elkezdtem futni, de 1,5-2 percet bírtam könnyű tempóban kocogva (lemértem..), de az alatt is kiköptem a tüdőm, azt hittem megfulladok. Próbáltam jógázni meg fitnesselni videók alapján, de azt se bírtam sokáig és elkeserít. Nem az a lenyeg hogy egyből zsírt égessek vagy izmosodjak, hanem hogy kevésbé legyek lusta és próbáljak mozgékonyabb, energikusabb lenni.
Hogyan és mivel kezdjem el?
Teljesen el vagyok keseredve, hogy ilyen punnyadék vagyok...
Az első válaszolónak teljesen igaza van. Én tudom ajánlani a biciklizést, sokszor sokkal gyorsabb mint a tömegközlekedés és mellesleg a környezetet se szennyezi.
Akár hétvégente barátokkal is elmehetsz egy kicsit biciklizni, nekem ez egy nagyon jó kikapcsolódás is.
Köszönöm mindenkinek. :)
Akkor itt az ideje előszednem a biciklim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!