Lányként hova üssek, hogy észrevegye magát a ffi, de ne legyen komoly baja?
Vannak ilyen pontok a testen, írnátok ti is?
Akkor fájjon neki, "hatástalanítva" legyen, de ne vegyenek elő.
Nyilván én most nem arról beszélek amikor megtámadnak mert akkor egyértelműen szétvered a szemetet de ez az "ököllel pofán vágom" mint a filmekben itt nem játszik, mert szétrepedne az arca.
Ha nem támad meg, minek ütsz? Valamilyen szinten értenie kell az emberi beszédet s nem nyelvi kifejezőeszközök kevésbé agresszívjait...
S jogos, amit írtak, hogy jó eséllyel visszaüt s bizonyára nagyobbat, mint te. Ha arra alapozol, hogy észreveszi magát, akkor már a verbális kommunikáció is opció. Nem értem, milyen szitu és ember az, hogy az ütés jut eszedbe, de abból is kicsi. Mindenesetre nem tűnik jó ötletnek.
pl odajön tapizni,erre te nem ellököd hanem átkarolod és mondod neki mosolyogva visszatapizva-hú te gyúrsz?-a pali is elmosolyodik,aztán ha látod hogy már kellően ellazult akkor berántod és fejbe térdeled,vagy berántod és tökön térdeled.
ha összerogy akkor még megtaposod sarokkal a bokáját,hogy reccsenjen,így nem fog tudni utánad futni,ha túl gyorsan múlna a fájdalom.
de ki kell gyakorlni rendesen a térdelést partnerrel,hogy álmodból felverve is menjen,a nélkül meg se próbáld élesben.
vagy-odajön rád tehénkedik,erre te finoman megfogod a kezét-hú micsoda erős kéz.mutasd a tenyered!-megmutatja nagy büszkén és akkor megszorítod és hátrafeszíted hirtelen 1 vagy 2 ujját.
ez olyan szintű éles fájdalmat tud okozni,hogy be is hugyozhat tőle az ember.
fingerlock néven rá tudsz keresni és ki tudod gyakorolni partnerrel.
Utolso nem ert hozza, ez abbol is latszik, hogy a karatet a testharccal azonositja.
Kerdezo! Hallgass az elottem szolokra! Probald kerulni a tetlegesseget es a nem verbalis akciokat. A reszegeket, amugyis konnyen lelehet koptatni, ha meg nem onvedelembol tamadsz, annak kb. csak te innad meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!