Szerintetek tényleg volt valami baja a lábamnak?
Figyelt kérdés
Közèpsulis vagyok,nagyon szar tesitanárt kaptunk,így egy pár haverral úgy döntöttünk elmegyünk az orvoshoz felmentèsèrt.Elmentúnk,mindenkinek azt mondták,hogy semmi baja,de nekem azt mondták,hogy sürgősen meg kell műteni a tèrdem,mert letört belőle egy darab.Most múlthèten megműtöttek,ès a tizenötperces mütèt kitolódott másfèl órára,mert kivettèk azt a darabot,kiderült mèg porclevállás,ès ínszalagszakadás is.Nem tudom,de most nem jó,alig bírom mozgatni,be van dagadva,ès rohadtul fáj,visszamentünk ès azt mondták ez normális,de szerintem nem,èn nem így èrzem,szerintetek?A válaszokat köszönöm.2016. nov. 10. 01:42
1/1 anonim válasza:
Most műtötték a lábad... hosszú idő mire jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!