Milyen gyakorlatokkal lehet eltüntetni a térdről (mellől) a kis zsírpárnácskát? Többi lent.
Az a problémám,hogy a térdemnél,vagyis a térdem mellett kis zsírpárnácska van, amitől vastagabbnak tűnik...
Keresgéltem neten,de kifejezetten erre nem nagyon találtam semmit,vagyis egyik oldalon a zsírleszívást,mint megoldást... :S :D
Szerintetek milyen gyakorlattal lehet azt onnan eltüntetni?
Hát nem vagyok éppenséggel nagydarab, 155 cm,és 45 kg.
Úgyhogy 100%-ig biztos sem vagyok benne,hogy zsírpárnácska, csak nem tudtam máshogy megfogalmazni,mert fogalmam nincs,hogy mi az :)
Valami itthoni gyakorlatra gondoltam, biztos van valami,amivel nem is teljesen eltüntetni,de kicsit formálni lehet...sejtésem nincs,hogy mivel lehetne
Hát a műtét az eléggé drasztikus megoldás,akkor inkább elfogadjuk magunkat Csajok :)
Köszönöm a gyors választ mindenkinek,de ha valakinek van még valami ötlete,szívesen várom :)
Könyvet teszel a sarkad alá,a kezed csípőre teszed,megfeszíted a combod és legugolsz.
Minden másnap csináld!3x10-et.A következő héten 3x15-öt,a harmadik héten 3x20-at,és így tovább.
Felállásnál ne nyújtsd ki teljesen a lábad.Ha nem befeszítve,koncentráltan csinálod,nem sokat fog érni,tehát ne legyen benne lendület.
Kb 20 perc másnaponta,simán elvégezhető és roppant hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!