Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől edzettebb lesz a kezem?

Ettől edzettebb lesz a kezem?

Figyelt kérdés
Látok olyat filmekben meg ilyen kínai-japán harcművészeteknél, hogy úgy eddzik a kézfejüket, hogy a falba, fadarabba ilyesmi, verik az öklüket (persze nem annyira hogy eltörjön), hogy meg eddződjön és át tudják törni. Ez lehetséges? Ha valaki sokat csinálja és gyakorol lehet ilyet?

2018. júl. 30. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag amik bütykök vannak a kézfejeden azok belül ilyen szivacsosak tehát nem tömörek hanem üregesek inkább, és minél többet ütnek vele kemény felületet, de persze ésszel annál inkább besűrűsödik belül a csont és idővel már tömör lesz és persze baromi kemény ami végett jóval nehezebben fog eltörni és keményebb is lesz, amivel aztán lehet ütni.
2018. júl. 30. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2018. júl. 30. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. Én egyszer belevertem egy táblába mikor iskolás voltam hazafelé menet. Nem most volt, de emlékszem egy hétig sajgott. Szerintem ezt fokozatos kezdik vágott szemű barátaink is, s idővel tényleg át lehet törni a betont meg ilyeneket, de ez évekbe telhet. Otthon, egyedül nem ajánlom. Ha elbaxxod, akkor egy faxxa kis csonthártya gyulladás lehet a vége.
2018. aug. 1. 21:14
 4/6 wrestler56 ***** válasza:
Homokos vödörrel gyakorolj. Ököllel és nyitott tenyérrel. FOKOZATOSSÁG!!!
2018. szept. 6. 21:58
 5/6 wrestler56 ***** válasza:
Folyami homokkal, a bányahomok nem jó.
2018. szept. 6. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. szept. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!