Gerincferdüléssel az egész szervezetet fitten tartó mozgás?
"azon kívül, hogy erősíti az izmokat, tudtommal semmit nem tesz" - ülj le fiam, egyes. Gondolom a torna az nálad az edzőtermi edzést akarja jelenteni.
Hát ha a csontok, ízületek, törzsmerevítő izmok megerősödése, a testtartás javulása semmi, akkor nem igazán értem hogy mi a célod.
Ha már kerékpározni sem kerékpározok, akkor már mi az a mozgás, amitől felnőttkoromban (kb. 30 évtől vagy mi tudom én) is nagy valószínűleg normális lesz a vérnyomásom, a vércukorszintem, a tüdőkapacitásom, meg még mit tudom én, ha semmit nem mozoghatok, ami ezeket esetleg elősegítené? Mert LÁNY létemre nem izompacsirta akarok lenni, NEM ez a célom!
A gerincferdülésesek már csak a gerinckörüli izmokat erősítő mozgásokat csinálhatják, mást nem is?
Tudom, az úszás jó lenne, meg elérné a céljaimat is, de akkor valaki adjon rá pénzt, hogy rendszeresen járhassak, illetve megint más érettségizzen le helyettem, és járjon főiskolára/egyetemre (őszintén még nem tudom, melyik lesz, merre tovább)!
Egyébként egy ideje rendszeresen tornázom itthon is, de valahogy mégis, még mindig, ha feljövök a 4.-re, akkor nem bírok megszólalni, ha valamiért magasabbra kell menni, vagy másik épületben kell lépcsőzni, ahol magasabbak az emeletek, akkor meg majdnem rosszul leszek. Ez ellen akarok tenni... De a gyógytorna nem erre megoldás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!