Mekkora hő termelődik 5 percen át tartó ki-be mozgás alatt szex közben?
Kevés az adat.
Határozd meg a pénisz - vagina fala között fellépő súrlódási együtthatót, a mozgásba befektetett energiát, a mozgás sebességét, számát, illetve a hődisszipációját a szöveteknek és a nedvességnek.
"..nálunk ... a hálószoba hőmérséklete kb .5 c fokot emelkedik..."
Ejj ejj Kingácska! Többet vártam Tőled:P
Tudod a levegő fajhőjét, tudod a szobád méretét, és nem számolod ki a termelődő hőt???
Ez egy óriási fekete pont... Tessék azonnal kiszámolni! (megengedem, hogy a tárgyak felmelegedésétől eltekints, azaz minden hő a levegő hőmérsékletének emelésére fordítódik...) :P
maci
Kár volt mondanom ezt. :))
Ugyanis a probléma bonyolultabb. Ugyanis a levegő felmelegítése szerintem a kisebb energia, természetesen kihagyva a tárgyakat. De mi a férjemmel is igencsak felmelegszünk, plusz párologtatunk némi nedvességet, amely szintén hatalmas hőelvonással jár. Azaz legközelebb az alábbiakat kell elvégezni az aktus előtt és után: Mindkettőnknél pontos, hőmérséklet mérés, levegő hőmérséklet és páratartalom mérés. Ezek figyelembevételével fogom elvégezni a számítást. Csak azt nem tudom, mit szól a férjem, hogy elkezdem méricskélni, miközben már belekezdene. :D De mindent a tudományért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!