A 30. hét után mennyi ideig tartó "nem mozgás" számít még normálisnak egy pocaklakónál?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 18:47
1/5 anonim válasza:
Ha reggel nem érzed, és még estére sem mozdul meg, akkor én a helyedben elmennék az ügyeletre.
2/5 anonim válasza:
Egyél meg egy fél tábla csokoládét, a szénhidráttól fel kell élénkülnie. Próbld meg megpiszkálni. Ha egyik sem megy, ügyelet.
3/5 anonim válasza:
Ja, nekem tegnap este egy pohár kólától (nagyon megkívántam és nem tudtam ellenállni) egy óra hosszat bokszolt a hasamban. Próbáld ki, nem ártasz neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mozog ő rendesen inkább csak mocorog de mivel első terhesség nem tudom hogy mi számít normálisnak,van hogy 2-3 órát megsem moccan...!
2010. febr. 23. 09:07
5/5 anonim válasza:
Nekem van, hogy fél napig nem mozog.Legalábbis nem érzem...De tegnap is azt mondta a doki, hogy minden rendben van.
Tegnap pl délután 1-kor éretrem először, majd csak este 8kor, de tegnap előtti napon délután 5-kor először, aztán csak este 10-kor megmoccant, és ennyi...Szerintem a leglényegesebb, hogy érezd minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!