Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire húzzam / lazítsam...

FataL_HUN kérdése:

Mennyire húzzam / lazítsam meg az anyacsavart a Penny Board-omon? (Több lent! )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez mindenkinél eltérő, mindenkinek más lesz a legjobb, de kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a jó, és mit ajánlanak.

Az enyém nincsen nagyon lazán hagyva, mozog a függő is, viszont nem lötyög, de még így is ha egy leejtőn megyek le, akkor (egy kicsit) jobbra-balra "szlalomozik", így kicsit az egyensúlyozással is gondban vagyok, pedig én egyenesben akarom tartani a deszkát.

Válaszokat előre is köszi!

2018. júl. 29. 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ugyan rettentő ritkán pennyzek, mert nem az én styleom, viszont régebbi gördeszkám függőit megkapta, pár riser padot alá csapattam és nem volt vele semmi kanyarodási gond. Jól legyenek meghúzva a csavarok, mert akkor persze, hogy elkanyarodik. (ne a tőcsavar anyáját húzd meg, hanem azokat, amik a laphoz rögzülnek). Ha továbbra is kanyarodik, akkor cseréld ki a függőket egy újra. Ha a tőcsavar anyáját húzod meg, azzal csak azt állítod, hogy mennyire legyen kemény a billegés. Én a gyári húzásra mindig erősítek egy kicsit, mert nem szeretem, ha annyira inog. Tanuld meg vele a tic-tac kanyarodást, mert éles kanyarokban csak azzal tudsz boldogulni.
2019. aug. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!