Hogyan legyen szép a mozgásom?
a sikeres hangszeres zenészeknél is úgy van,h adott náluk egy nagyon erős klasszikus alap.
erre építik fel utána a választott műfajt,majd azon belül is a saját stílusukat.
táncból most aki eszembe jut példa erre,híres és tényleg komoly mozgása is van sofia boutella.
ő kezdett klasszikus tánccal,majd ritmikus gimnasztika olimpikon lett és akkor után jött a hipp-hopp.
a te esetedben szerintem menj el heti pár alkalommal felnőtt balett,vagy felnőtt rg oktatásra ha a szép nőies mozgás,tartás csiszolása,kialakítása a célod.
A balettot én is ajánlanám. Minden tánc alapja, más a mozgáskordinációd ha balettozol is.
Nekem a tükör előtt gyakorlás válik be. Ha nem tetszik egy-egy mozdulat csináld picit máshogy, ismételd meg rengetegszer, amíg valami olyat kapsz ami már tetszik. Vedd fel magad ahogy táncolsz videóra és elemezd ki min akarsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!