Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen szép a mozgásom?

Hogyan legyen szép a mozgásom?

Figyelt kérdés
Hiphopozok, már két éve heti kétszer, azóta rengeteget fejlődtem, de még mindig nem érzem úgy, hogy jól táncolnék, ha nézek felvételeket magamról, látom, hogy néha összevissza vannak a mozdulatok is. Hogyan javíthatnék ezen?

2018. júl. 26. 18:00
 1/7 anonim válasza:
Csak is gyakorlással. El kell sajátítanod a mozgásod. Ne várj eredményt gyakorlás nélkül.
2018. júl. 26. 20:18
 2/7 anonim válasza:
Én 9 éve táncolok, és csomószor én sem vagyok magammal megelégedve. Mindennek a gyakorlás a kulcsa.
2018. júl. 26. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de gyakorlok otthon, és akkor honnét tudhatom, hogy jól csinálom? Vagy tanár nélkül ez nem megy? Mert szeretném otthon is képezni magam.
2018. júl. 26. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:

a sikeres hangszeres zenészeknél is úgy van,h adott náluk egy nagyon erős klasszikus alap.

erre építik fel utána a választott műfajt,majd azon belül is a saját stílusukat.

táncból most aki eszembe jut példa erre,híres és tényleg komoly mozgása is van sofia boutella.

ő kezdett klasszikus tánccal,majd ritmikus gimnasztika olimpikon lett és akkor után jött a hipp-hopp.

a te esetedben szerintem menj el heti pár alkalommal felnőtt balett,vagy felnőtt rg oktatásra ha a szép nőies mozgás,tartás csiszolása,kialakítása a célod.

2018. júl. 27. 20:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megpróbálom ezt^^
2018. júl. 27. 23:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A balettot én is ajánlanám. Minden tánc alapja, más a mozgáskordinációd ha balettozol is.

Nekem a tükör előtt gyakorlás válik be. Ha nem tetszik egy-egy mozdulat csináld picit máshogy, ismételd meg rengetegszer, amíg valami olyat kapsz ami már tetszik. Vedd fel magad ahogy táncolsz videóra és elemezd ki min akarsz változtatni.

2018. júl. 30. 12:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!