Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3000 indulóból top 100-ban...

3000 indulóból top 100-ban benne lenni szép eredmény?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. júl. 3. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
3000-nek lenni is szép. Lényeg, hogy felkészülsz a versenyre és végigcsinálod.
2018. júl. 3. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de persze ha ovis korodtól erre gyúrsz s van tehetséged, akkor kudarc is lehet... Nyilván sok világbajnoki 2.-4. helyezett volt már csalódott, ez kicsiben is ilyen.

Úgyhogy számítanak az egyéni körülményeid s persze az egyéni hozzáállásod is. Ha én egyszer eljutok egy maratonra és végig is csinálom, odáig meg vissza leszek magamtól, teljesen függetlenül az eredményemtől. Pont nem fog érdekelni, hogy hanyadikként érek be, inkább egy igen laza időlimitet célzok be (nagyon nem vagyok futásra termett). Aztán ha a többiek mind pengék lesznek (amire nincs sok esély) s én leszek az utolsó, hát legyen. De ha 10 óra alatt "futom" le, nos, az még 80 évesen is irritálna, akkor inkább el se induljak.

2018. júl. 3. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!