Mitől lehet ez futás közbe, és idővel el múlhat-e?
Figyelt kérdés
Ma elkezdtem futni hobbiból, egész jól is ment 2.5 km elsőre, de valamiért egy bizonyos idő után, elkezdett szúrni az oldalam alig kaptam levegőt így pihenőket kellett tartanom, idővel elkezdett fájni az alsó fogsorom mintha hideg levegőt vettem volna a számon, és bedugult a fülem ami igen kellemetlen volt hosszú távon. Ez normális és idővel több kijárással elmúlhat?2018. júl. 24. 20:35
1/2 anonim válasza:
Igen, teljesen normális az összes, nekem is volt. A bedugult fül a vérnyomás hirtelen változásától lehet. Az állkapocs fájdalom is normális, vagy megfeszítetted az erőlködéstől vagy szintén vérnyomás. AZ oldalad meg azért szúrt be, mert vagy nem melegítettél be rendesen (nyújtás!!!), vagy nagyon felgyorsítottál hirtelen.
Szerintem fuss egyelőre lassabban. Inkább kocogással indíts, amit még kellemesnek érzel. Később felgyorsíthatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
oh értem, akkor jobban oda figyelek a nyújtásra, köszi a segítséget :)
2018. júl. 24. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!