Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lábedzés előtt 5km futás?

Lábedzés előtt 5km futás?

Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajra :D
2018. júl. 19. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha hozzá vagy szokva, akkor mehet. Ha nem akkor meg fogsz halni. Én levezetésnek szoktam kb. 4 perc alatt 1 km-t futni és ez is bőven elég, hatalmasra tagad a combon, kitágul minden, pirosodik és zsibbad.
2018. júl. 20. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron napi 10km-t futottam, utána mentem edzeni is. Nem volt gond, guggolni is tudtam, probléma nélkül. De azért vedd figyelembe, hogy nekem sosem volt izomlázam futástól, pedig kifejezetten gyors vagyok. Ha te nem vagy hozzászokva a futáshoz, vagy rossz a technikád, és guggolás előtt plusszban megterheled a térded, stb, akkor abból csak sérülés lesz. Ha a futás az edzésed intezitását rontja, akkor inkább utána fuss. De ez mondjuk attól is függ, mi a célod. Ha erőre mész, akkor max energiát akarsz a lábedzésre fordítani, fután után pedig 10-15%-kal kisebb súllyal, ismétlésszámmal fognak menni a gyakorlatok.
2018. júl. 20. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!