Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fura lenne, ha elkezdenék...

Fura lenne, ha elkezdenék futni a lakónegyedben?

Figyelt kérdés
Sajnos máshol nem nagyon van lehetőségem, az a hely, ahol az emberek nornálisan futni járnak, elég messze van tőlem. Ezért gondoltam, hogy elindulok a negyedben körbe-körbe. De nem fognak kinevetni vagy kigúnyolni az emberek? Mert nem vagyok az a nagy futó, mindig is elég lassan szaladtam, de mostmár fejlődni akarok. Lehet, hogy hülye kérdés, de, aki gúnyolódni akar, ne is válaszoljon.

2018. júl. 22. 10:35
 1/4 anonim válasza:

Menj csak nyugodtan. En is a lakonegyedben futottam, es meg ma is itt futnek, ha el nem koltozunk. Nem gunyolt senki, es szerintem annyira nem is erdekelte az embereket, hogy en mit muvelek ott. Neha egy-ket neni megnezett, lehet, hogy nekik ez uj volt. De masok is szoktak futni itt, ilyenre meg ok se panaszkodtak.

Szoval csak hajra, szerintem ettol ne felj! :)

2018. júl. 22. 10:57
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem tudom mit értesz lakónegyed alatt lakótelepet vagy ilyen elzárt lakóparkot, de szerintem senki nem fog kinevetni (ha mégis lesz olyan, azzal nem kell foglalkozni).

Én kertvárosban lakok, én sem megyek el kijelölt futópályára, hanem csak úgy kocogok az utcán. Mondjuk én ott a környéken más futókat is szoktam látni.

Az meg, hogy még nem vagy olyan jó ne zavarjon, majd szépen fejlődni fogsz, ha rendesen csinálod. Én sem vagyok egy atléta, keveset tudok még egyszerre lefutni és azt is lassan. Eleinte nem nagyon mertem elmenni, mert mindig azt éreztem, hogy az emberek furcsán néznek rám, megbámulnak, kinevetnek. Lehet, hogy tényleg így van, de most már úgy állok hozzá, hogy csak azt nézik, hogy mennyire jó, hogy teszek valamit a változásért, az egészségemért. Szerintem egy ilyen szemlélet neked is jót tenne. Ha az emberek elkezdenek megbámulni vagy pletykálni, akkor mondd nekik büszkén, hogy igen, eljársz futni, mert szeretnél tenni valamit az egészségedért.

Sok sikert! :)

2018. júl. 22. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül ma korán keltem és elmentem. Tényleg nem nézett senki furán, egy-egy bácsi vagy néni megnézett, de annyi. Nem is találkoztam túl sok emberrel fél hétkor. :)
2018. júl. 23. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Fél nyolckor 😂😂
2018. júl. 23. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!