Elkezdenék edzeni, valaki leírná az alapokat?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 179cm magas és 73 kiló. Szeretnék jobban kinézni, nem agyon gyúrni magam de férfiként mutatni.
Az alapokat letudná írni valaki? Hogy kezdjem el itthon.
2017. aug. 31. 14:16
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem mivel ide is a net segítségével írtál elég beguglizni a kulcsszavakat: body, building, testépítés, fitness. Kb. 1000 oldal pörög be köztük rengeteg magyar, amelyek nagyon korrektül a táplálkozástól kezdve a brutal edzésig. Jómagam is így kezdtem (-10kg zsír + 12kg izom). Vannak kimondott táplálék kiegészítős oldalak is amelyek egyedi edzéstervet nyújtanak és simán ki lehet hagyni belőle a "koxot" :-)) Hajrá!
2/3 anonim válasza:
Végezz heti 3 teljes testes edzést. A javasolt gyakorlatok:
fekvőtámasz,
guggolás,
húzódzkodás (ha megy), vagy evezés gumiszalaggal,
csípőemelés (lehet egy lábbal is)
https://www.youtube.com/watch?v=fDP6O_aJpDg
oldalsó emelés (lehet gumikötéllel is)
hasprés
3/3 Cortez70 válasza:
Google: alapismeretek. Első találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!