Eddig sportoltam, most szeretném befejezni?
Edző szemmel írom. Persze, nagy veszteség a csapatnak, ha egy húzótag kiszáll, az edzőnek személyes kudarc is, a személy edzésébe beleölt munka "kárbavész" a csapat előrejutásának szempontjából. De az érzelmi zsarolást aljas módszernek tartom.
Ha nincs valami nagyon súlyos okod, úgy tisztességes a társaiddal szemben, ha nem idény, versenyszezon(nem tudom mi a sportág) kellős közepén szállsz ki, de erőszakkal hiba valakit megkötni, bomlasztja a csapatmorált, rontja az edzéshangulatot, ha valaki muszájból jár be.
Keress egy soprtot, egy csapatot, ahol jól érzed magad.
Ha elfogadsz egy tanácsot, az új helyen esetleg nem árt, ha odafigyelsz a belső folyamataidra is. Arra gondolok, hogy csapatsport esetén bonyolultabb dolga van az edzőnek a kiemelkedően tehetséges soprtolók (írsod alapján, úgy gondolom ,ide tartozhatsz) motivációjának táplálásában, úgy hogy a csapatkohézió se szenvedje kárát, de nem megoldhatatlan:) Tudom, neked is nehezebb értékelned a sikereket, hiszen könnyebben éred el, mint a többiek, de így is meg lehet találni a szerethetőt az adott sportban.
Remélem megtalálod a sportot, amit keresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!