Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Shuffle tánccal lehet izmosodn...

Shuffle tánccal lehet izmosodni/formásodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben elég jól betanultam ezt a fajta táncot és az iskolai fellépéskor is ezt adtuk elő, persze a rendezvény után a diszkóban is csak azt toltam és másnap rettenetes izomlázam volt tőle,innen merült fel bennem a kérdés "ez a tánc izmosít?!"

Úgy hallottam,nem számít milyen formában de ha az ember táncol és egészséges étrendet folytat mellette még formásodhat is és elhízás helyett karcsú és izmos lesz.

+Emellett minden nap edzek combra/fenékre tehát annyira piszkafa azért nem vagyok :D

Próbálom kerülni a fehér kenyeret, zsíros húsokat,chipset,meg egyéb seggnövesztő hasztalan szemeteket

Szerintetek,ha ezt a módot választom,nézhetek ki jól?

16L

2018. júl. 6. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. A kocogástól és az ugrálókötelezéstől sem leszel izmos. Valamennyi kalóriát elégetsz vele és minimális terhet jelent néhány izomcsoportra, de ennyi.
2018. júl. 6. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De egy kicsit lehet fogyni hogy zsirból kevesebb legyen ugye?
2018. júl. 6. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól fogysz, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Teljesen mindegy, hogy tánccal, kapálással, vagy egész napos önkielégítéssel használod el az energiát.
2018. júl. 6. 17:10
 4/5 anonim válasza:
viccelsz? A legformásabb lányok a suffle táncosok
2018. aug. 10. 00:16
 5/5 anonim válasza:
Szia! Bocsi az off-ért, de bejött a shuffle, formásodtál tőle? Zsírt amúgy biztosan éget (mint a futás stb), de azt nem tudom, mennyire izmosít.
2019. jún. 2. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!