Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csinálnátok nekem egy edzés...

Csinálnátok nekem egy edzés tervet?

Figyelt kérdés

14/F vagyok és szeretnék egy kis izmot csinálni hasra melre tricepszre bicepszre.de nem tudom hogy hogy csináljam hogy érjen is valamit.és kondi termet ne irjatok mert nekem nincs sok pénzem(heti 600Ft)muter meg nem fizetné mondván ithon is van épp elég ilyen eszkez...pfff.

amugy van egy:

10kg-ig pakolható egykezes súlyzó

szobabicikli

egy nagy boxzsák + kesztyűk

leg magic

ilyen lépegető

steppad

ilyen nagy labda

trambulin(ámbár ezt nem értem muter minek vette meg sztem nem sokat használ bármire is jó)

Enyi:D

léci csináljatok már egy tervet +kajálási tervet hogy a nyáron megcsináljam az izmokat;)

ja még egy valami hogy a hasamon van egy kis vfelesleg és hogy azt hoghy tüntessem el

pls normális válaszokat mondjatok ne olyanokat hogy minek akar egy 14 éves izmokat meg ilyesmi

és nem ilyen hatalémas valamiket akarok csak olyan normálisat

elöre is kösz a válaszokat

2010. jún. 17. 21:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
Próbáld meg, azt hogy téged nagyon érdekel ez a sport, viszont az otthoni gépek nem elegendőek ahhoz, hogy ezt a sportot rendesen és szabályosan csináld.Mondd el hogy fontos számodra az,hogy a teremben szakember segítségével tudod végezni a gyakorlatokat.Gondolom azért is ódzkodik, mert még fiatal vagy és általában 16 év alatt nem nagyon ajánlják a konditermet.Optimális a fiúknál 15-16 éves kor.
2010. jún. 17. 22:25
 12/17 A kérdező kommentje:
ez előzőnek aki privit küldöt annak mondom hogy nem jöt át:Sátküldenéd mégeccer?:)
2010. jún. 17. 22:28
 13/17 anonim válasza:
Igen észrevettem, ismét elküldtem remélem át is ment:)
2010. jún. 17. 22:29
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget:)amuig ylehet hogy tényleg azért.de azért próbálkozok:D
2010. jún. 17. 22:30
 15/17 A kérdező kommentje:
kösz mégeccer:)
2010. jún. 17. 22:31
 16/17 anonim válasza:
Nincs mit:) egy személyi edző;)
2010. jún. 17. 22:32
 17/17 A kérdező kommentje:

:P:D:)

és a kondi teremre mit tundál mondani muter nak mit mondjak?:/

2010. jún. 17. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!