Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lapos/formás has vastagabb...

Lapos/formás has vastagabb combokkal?! Lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám hogy eléggé nem vagyok megelégedve a hasammal.

Széles és elég sok felesleg van rajta.

Aminap Pinteresten görgettem és rá akadtam erre a képre ami most elég nagy motivációt adott nekem,hogy nekem is hasonló hasam legyen, legalább csak egy kicsit..

[link]

👆Tudom genetikától is nagyba függ de rengeteg lánynak láttam,hogy a nagy hasából hasonló..sőt meg ennél is vékonyabb és formásabb.

Amit nem értek:

Tudom,hogyan lehet kb elérni,ez a lány millió hogy nem edz hasra,csak combra mert viszonylag attól ilyen vastag,nos ha edzene hasra akkor(saját tapasztalatból tudom)hogy a hasa vastag lenne és széles na meg kockás.(szerintem énis itt szúrtam el és ezért lett ilyen vastag,a felesleg meg hasprésekkel nem tűnik el gondolom)

Arra lennék kíváncsi,hogy ennek a lánynak akkor honnan lett ilyen vékony hasa miközben csak alsó testrészre edz?

Diétázik és edz,közben a hasa szépen lassan megy le,vagy hogyan?

Kérlek segítsetek!

2018. júl. 4. 07:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, jól írtad. Először szerintem lábra edzett, megizmosodott, majd diétába kezdett, így eltűnt róla a felesleg, az izom pedig megmaradt. Az alacsony testzsír a titok, de ez függ a genetikától is.
2018. júl. 4. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a csaj mindenhova edz, természetesen a hasára is. Lehet, hogy neked az edzéstől nem olyan lesz a hasad, mint másoknak, mivel mindenkinek más a testfelépítése, nekem pl. a futástól vastag combjaim lettek, az aerobic-tól meg nem, de ez nem jelenti azt, hogy másokkal ez ugyanígy történik.
2018. júl. 4. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:

a szűk bordaketrec és a széles csípő genetikai adottság.

de ha nem is rendelkezel ilyen szerencsés arányokkal,attól még érhetsz el egy látványos fizikumot.

amúgy ez a típus utoljára hízik derékra-úszógumira.

ha elkezdnek hízni az a lábukra meg a se-ggükre megy.

szóval elég rendesen kajálnia,hogy ne hízzon be és vékony lesz a dereka,de sokuk még 10 kiló plusszal is karcsú amit tovább hangsúlyoz a szűk borda csontozat.

2018. júl. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!