Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ilyen vastagabb,...

Hogy tudnék ilyen vastagabb, de feszes combokat elérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Világ életemben vastagabb, husis combjaim voltak, 60 kg vagyok, de 55 kg-san is mindig vastagabb lesz. Eddig mindig kardióztam, akkor fogyott valamennyit, de már beletörődtem, hogy sosem lesz vékony combom. Inkább feszesíteni szeretném, kb ilyenre, mint az övé:

[link]

[link]

Ő nagyon sokat edz a combjára, főleg súlyzóval. Szerintetek egy vastagabb, kissé narancsbőrös combból hogy lehetne ilyet elérni? A súlyzótól nem vastagodna meg még jobban? Nekem nagyon tetszik ez a combtípus.

23/L

2018. jan. 20. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:

a képen semmi baj nincs a csaj alapadottságaival sőt.

egész egyszerűen van rajta 8-10 kiló zsír,aminek az eltüntetéséhez kellene egy diéta.

az edzés marad ugyanaz csak az étrend változik.

a narancsbőr is azt mutatja,hogy magas a testzsír százalék.

vastagodni akkor fogsz súlyzós edzés hatására,ha továbbra is kalória pluszban eszel.

ebben az esetben jönni fog fel egy kis izom és egy kis zsír is,tehát még vastagabb lesz és a narancsbőr is marad.

szálkásító diétával és súlyzós edzéssel viszont a zsír lemegy,az izomzat a forma megmarad és a végeredmény egy formásan izmos feszes comb.

szóval kb az egész az kajálásról szól.

2018. jan. 20. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerintem teljesen egészségesen étkezem az elmúlt 2 évben, reggelire smoothie/növényi joghurt kis gyümölccsel, magvakkal, napközben zöldségfasírt, zöldségek, leves, estére meg az ebéd kisebb része, kb mindent kiiktattam, ami hízlal és húst sem eszem. Csupán az étkezéstől viszont nem fogytam, nekem ahhoz edzés kell, megfelelő edzés. Felülről elég vékony vagyok, a combom viszont nagyon vastag.
2018. jan. 21. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Fogyni nem szeretnék,hanem inkább az lenne a kérdésem, hogy a combomról a zsírt át lehet-e formálni úgy, hogy feszes legyen? Tehát hogy átalakuljon inkább izommá.
2018. jan. 21. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy egészséges egy étrend,de ha a mennyisége kalória pluszban van akkor felesleg fog keletkezni.

hús és tojás nélkül meg kb étkezési szakértővé kell képezned magad,ha egészséges és még jól kinéző is szeretnél lenni.

te meg még a kalóriát sem tartod számon napi fehérje,zsír ch.

ha ez a minimális tudatosság sincs jelen az étrended összeállításban,akkor persze,hogy nincs eredmény.

2018. jan. 21. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt hol olvastad, hogy nem tartom számon a kalóriát, meg hogy sokat eszem? :D 1000-nél nem nagyon eszem többet egy nap, elég tudatosan étkezem. Ha pl. becsúszik valami tartalmasabb étel (pl. zöldséghamburger), akkor vacsorára már csak valami könnyűt eszem. Nem vagyok szakértő, de kb 14 éves korom óta tisztában vagyok a kalóriaszámlálással. 20 kg-t leadtam úgy, hogy az ételeket kicseréltem egészségesebbre, a kalóriát megtartottam, viszont sokat kardioztam, futottam. De mint írtam, tovább nem akarok fogyni, mert szeretem a nőies formáimat, de a combom az Istenért sem akar megváltozni és abban tényleg nem vagyok szakértő, hogy milyen gyakorlatokkal tudnék változtatni a formáján.
2018. jan. 21. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
A képen látható csajnak azért tetszik az alkata, mert husibb, de mégis feszes. Szerintem nagyon szép formái vannak és tök jó lenne, ha én is át tudnám edzéssel így formálni a combjaimat, fogyás nélkül, ezért kérdeztem a súlyzót, hogy nem tudok-e tőle vastagodni, de arra megkaptam a választ, köszönöm:) Tehát, ha ugyanannyit eszem, de mellette edzek, akkor elképzelhető, hogy a bőröm is szebb lesz a combomon?
2018. jan. 21. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

a képen a csaj szerintem életében nem edzett 1 percet sem.

szóval nincsen olyan edzés,ami átlagos,edzést nem végző 10 kiló pluszos nőt farag belőled.

de van olyan,hogy valakinek a szervezetéhez nem passzol a ch-n élés és sokkal jobb formát tudna hozni a fordítottjával a hús zsír zöldséggel.

ha napi 1000 kalóriával te hájasnak írod le magad,akkor ott valami nagyon nem stimmel.

rosszul számoltál,füllentesz,vagy beteg vagy.

jó formában lévő vegát én csak egyet ismertem meg egész életemben.

az ő szervezetéhez mint kiderült teljesen passzolt a vega étrend és szép feszes,szálkás,formásan izmos csaj lett a hájaskásból.

jah meg napi 2x1 órát jógázik heti 7x.

2018. jan. 22. 00:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem divatból nem eszem húst, hanem mert nem bírja a szervezetem és mindig refluxos voltam, rengeteg problémám megoldódott a hús elhagyásával, azóta energikus és egészséges vagyok.

De amúgy tényleg nem szeretnék fogyni, 170 cm vagyok, a 60-65 kg illik a karakteremhez, így érzem vonzónak magam, sőt, a fiúk, akik ismertek husisabban, rendszerint azt mondják, jobban néztem ki 70 kg-san, mint most..

Ezeket a videókat szerintem nem kamuból csináltatja magáról: https://www.youtube.com/watch?v=Tn1YVSrT_E4

Gyönyörű, nőies alakja van szerintem, de mindenkinek más tetszik. A jóga is jó ötlet.

2018. jan. 22. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!