Achilles ín szakadás műtetről vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek volt benne része? Milyen komplikációk vannak, hogy ment a rehab stb. Bármi ezzel kapcsolatos info érdekel2018. jún. 6. 20:08
1/2 anonim válasza:
Nekem az első mutetem elrontottak , és elfertozodott. Ezután találtunk egy jó szakembert aki remekül megcsinálta . Természetesen fajt utána sokáig , gipszben kb csak 1 hetig volt. A gyogytornat becsületesen kell csinálni , különben nem lesz elég rugalmas a szalag és felo hogy újra szakad. Igazából ezen múlik a gyógyulás nagy része. Nem veszélyesen sok idő , de a sportot 1 évig szuneteltetnem kellett (dijugratas). Érdemes szerintem minél előbb belevágni .
2/2 anonim válasza:
az én oldalamról a lényeg ha kondis vagy akkor jó orvost keress mert a legtobbnek fogalma nincs rola h h kene egy olyan vadlit ami 100kg felemelésére is képes ujra oszekotni azzal a csontal amin tapad a szalag..
sot nagyon sok ilyenkor mashonnan veszi el h kitudja potolni... jah erdekes, vagyis jo orvos es minden oke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!