Részleges bokaszalag szakadás. Normális ha fáj?
Sziasztok.
Péntek este alámfordult a bokám, szombaton tudtam elmenni dokihoz. Azt mondta választhatok vagy 1hét fekvő, és 5hét járó gipsz, vagy 6 hét rögzítő. Nos a nyár miatt a rögzítő mellett döntöttem (ottoblock malleo sprint).
Az a kérdésem, hogy normális ha ennyire fáj? Ha polcolom szorít,húz, este nem tudtam aludni, annyira húzta. Annyira már nem vészes a dagadás, de nem tudom hogy rakni,mindenhogy fáj. Meg mennyi idő múlva sétálgathatnék vele? Azt mondták már most szabadna, de fogalmam sincs, nem a legjobb. Vissza kéne mennem, vagy mi legyen? (Sürgősségin voltam, oda nem szívesen mennék vissza emiatt.) igazából pont akkor nem fáj ha "megyek".
Szia
Először is ne aggódj :) Most hogy van a lábad?
Véralvadásgátló nem kell a rögzítőbe tett lábhoz.
Viszont szerintem ( mivel nekem is volt hasonló) azt mondták, hogy gipszben hamarabb gyógyul. Nekem előbb, hip-hop levették a gipszet és kaptam egy légpárnás rögzítőt. Alá fásliztam, akkor nem dagadt annyira. Természetesen mankóztam az egész 6 hétben. Ha még van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!