Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdjek el fehérjeport szedni...

Kezdjek el fehérjeport szedni úgy, hogy még csak most kezdtem el edzeni?

Figyelt kérdés
Első bírkózó edzés után konkrétan az egész testem izomlázas lett, begörcsölt a combom, aznap aludni se tudtam. Arra gondoltam, hogy az izomfejlődést megindítom egy kis fehérjeporos rásegítéssel, hogy egyáltalán tudjam tartani a lépést. Kb 1-2 hónapig szedném. Szerintetek jó az ötlet?
2018. jún. 3. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Enni kéne helyette
2018. jún. 3. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha fehérje kell, egyél fehérjét, ennek egy része lehet por, de ha tudsz enni, nem kell, nem csodaszer.

Ha más probléma van, akkor nem fog segíteni az extra fehérje.

2018. jún. 3. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

A fehérjeport még mindig enni meg inni szokták, nem szedni.

Egyébként nincs szükséged rá, csak pénzkidobás lenne.

2018. jún. 4. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod szilárd kajából bevinni a kellő mennyiséget akkor mehet, egyébkén nem, először rendes étrend kéne nem a por. Ez amúgy sem segít tartani a lépést, gyorsabb, kipihentebb, nagyobb nem leszel tőle, ez csak koncentrált étel. Az edzés utáni nyújtás viszont segít az izomláz elkerülésében, szánj rá 10 percet az edzéseid végén.
2018. jún. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!