Diéta, szállkásítás. éhgyomorra?
Van egy Reform Fat Attackom(Scitec N.)
reggel éhgyomorra mennék le aerobozni/kardiózni
és mégis mennyire lenne jó bedobni előtte 2 kapszulát?
éhgyomorra nem gáz?
De gáz!
Egyél előtte zabpelyhet ha nem is sokat de egy pár falatot minimum.
Ha pedig nem tudsz reggel kajálni akkor dobj be 1 turmixot!
Kajálás fontos akkor is ha nem tömegelsz enni kell!
Nem sokat de valamennyit kell amennyire a testednek szüksége van!
reggel már kész van a rizs+csirke mire felkelek,tehát enni tudok előtte.csak hallottam hogy sok testépítő pl így csinálja.reggel éhgyomorra briga.Bár sokan pedig azt írták h leszédültek a bringáról,szal...:D
(a kérdés főképp arról szólna hogy éhgyomorra belehet venni 2kapszulát?)
ma 12:13:
Zsírégetés nem létezik szénhidrát égetés nélkül, és a zsírégetés nem akkor és attól indul be, ha a szénhidrát elfogyott, hanem edzettségtől függően x idővel a mozgás elkezdése után. Egyébként meg nem üres a szénhidrát tartalék reggel még akkor sem ha nem reggelizel semmit, mert ha az lenne, mozdulni is alig bírnál.
igen,igen,igen.
viszont elvileg az is előfordulhat hogy a fehérjéhez fordul a szervezet,hisz köztudott hogy azt szívesebben bontja aszervezet mint a zsírt.ennek függvényében viszont fogalmam sincs mit kéne tennem.:D
talán az jó ha előtte benyomok egy kis csirkét natúran,magában? fehérjém nincs,nincs is rá pénzem,szüleim inkább megveszik a csirkét,tehát ugyanott vagyok.ez jó ötlet?
jah egyébként Liquid Carni-x 100.000-t is használok:)
közben pedig iszogatom a gyümölcs teát.abban nem tudom hogy van-e koffein.
0% igazán hülye vagy ha azt hiszed, hogy üres gyomorral zsírveszteséget érsz el!
Jelentős izomveszteséget érsz el vele és még a gyors anyagcserét is akadályozza!!!
köszönöm a válaszokat.
úgy érzem az lex amit az Első írt:)
bár ha vki tud vmi okosoat azt nyugodtan írja meg,hátha jutunk még valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!