Kernem a segitsegeteket testomegnovelo szerekkel kapcsolatban. Melyiket lenne a legcelszerubb hasznalnom? Javaslatok? Bovebben lent
"És köztudott hogy a zsírt a leg könyebb átalakítani izommá"
Te bakker akkora hülye vagy, hogy már nem is méltatlak válaszra, IQkirály... na ez a szöveg már túl sok.
Itt a kérdezőknek kellene segíteni de ekkora baromságokat bírnak irni, zsirból izmot alakítani:D:D:D
Engem b..faszozol le csicska, kis majom, arc nélkül...
Irjál még egy kevés hülyeséget, ba..lfaszozd le azt aki tényleg ért hozzá, és a szerencsétlen kérdező majd segítség helyett ezt kapja.
Kreatinrólé szó sem volt! azt nem szabad tejjel inni!
De sejttérfogat növelőt ihatsz nyugodtan.
Valszeg a srác nem Svarcenegger akar lenni, csak ki akar nézni valahogy, azaz föl akar szeddi pár kg-t. Én még régen amikor szedtem tömegnövelőket TEJJEL ittam és 2 hónap aladt 15 kg-t híztam, és nem hasra(zsírba)! 21 évessen 45 ös karom volt. MOst vagyok 27 és 49cm a karom átmérője... Itt is vannak olyan arcok akik már rég gyúrnak és kinéznek valahogy. Amúgy Rékasi a szkotpadon 30 kg val szuperszettezik. Nem kéne így leírnod.... Te nagymenő . Ki tudod nyomni... Jézusom....p..cs
csak magadról állítasz ki bizonyítványt arról, hogy nem csak hogy nem értesz hozzá, de még sötét is vagy ! A semmiből nehezebb izmot csinállni, mint a zsírból átalakítani! Ennyi agyad sincs mi ?
loser
22:02
igen kinyomom, képzeld van egy két srác akinek 49 cmnél nagyobb a bicepsze és kibír nyomni 160 kg-ot... még sokkal többet is.:D
Kevés vagy kisgyerek .
olvasgass egy kicsit 49cm. Nm azt mondtam, hogy nem lehet tejjel inni, csak hogy hülyeség!!!
vagy ird be ide, a keresőbe azt, hogy tejjel.:
amugy egy igazi edzésben levő testépitő, nem irja ki mekkora a karja, mert az összhangot nézi. Épp ezért egy nagy kamus vagy. de ha igaz is a 49cm nem nagy szám manapság, láttam már olyan hájas embert akinek nagyobb volt, pedig egy deka izom nem volt rajta...
:D:D:Djó kép....
beégetted magad... a tetovált vagy mi??? sztem itt egy páran vágják a szitut.
tudom, hogy ki vagy 22:20, láttalak már párszor asszem...
küldök egy privát emailt és irj vissza te vagy e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!