Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen 115 kiló?

16 évesen 115 kiló?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 115kg vagyok! Nagyon nagy a hátam, és valami kegyetlen széles. Az szerintem nagyon sokat dobhat rajta, asztalként is használhatná az ember akár. Viccet félretéve, hogyan tudnék hatékonyan fogyni? 16fiú

#116kiló
2018. ápr. 19. 17:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Ha nincsen semmi egeszsegugy problemad, akkor valami rendszeres aerob mozgasformat ajanlanek, mint peldaul futas. Kezdheted lassu futas es seta kombinaciojaval, mondjuk hetente 3x.

Fontos, hogy a taplalkozasodra is figyelmet forditsal. Egyel tobb alkalommal keveset. Keruld a hozzaadott cukorral dusitott eteleket es uditoitalokat. Igyal sok vizet. Regaszkodj a rutinhoz es ne add fel. A fenti praktikak modszeres alkalmazasaval el fogod erni a celod.

Ha mar hozzaszokott a tested a mozgashoz, fokozatosan noveld a terhelest es fedeszz fel mas edzestipusokat. Kuzdosporton gondolkoztal mar?

2018. ápr. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!