Ez a lány sportol valamit szerintetek?
2010. jún. 12. 00:01
11/21 anonim válasza:
Nyilván mozog, de nem rendszeresen..
Szerintem úszás vagy lovaglás de nem több heti egy alkalomnál, az meg még nem mondható rendszeres sportnak, max hobbinak.
12/21 anonim válasza:
50-55 kg nak tippelem, bár nem látom az egész alakját, a feje hiányzik + még egyéb testrésze is :D
Előző voltam..
15/21 anonim válasza:
Lehet,hogy sportol de nem rendszeresen.
16/21 A kérdező kommentje:
1.10-es: Szerinted ő ennyire szexi?
2010. jún. 14. 21:18
17/21 anonim válasza:
Tudjuk hogy te vagy a képeken, bár nem értem miért beszélsz E/3 szben magadról. várj... de azt is tudjuk kínosnak érzed a kérdést és önbizalom hiányben szenvedsz. Azt már csak én tudom hogy erre azt fogod írni hogy dehogy nem is én vagyok.. vagy csak azért sem írod ezt hogy ne legyen igazam.
Hazudj ha tudsz!
19/21 A kérdező kommentje:
Jó,tényleg azért kérdezem,mert az egyik fiúnak ő a barátnője... szerintem szép az arca is,azt ugye nem tehetem be... de azért tettem fel a kérdést,hogy esetleg én is elkezdeném azt sportolni,amit ő..
2010. jún. 14. 23:04
20/21 anonim válasza:
Fedettpályás shoppingbajnoknak nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!