Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk zavar titeket ha a lány küzdő sportol?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány fiúnak említettem hogy küzdősportot űzök egyből azzal jött, hogy jaj engem ne bánts meg, hogy nem szereti az agresszív lányokat... Sosem bántottam senkit és pont az ottani fegyelem miatt van brutálisan nagy önkontrollom... Egy évbe 3* ha sikerül felhúzni valamivel.
17/L
2011. máj. 31. 20:25
1/20 anonim válasza:
nem zavar, inkább örülök neki. legalább olyan pózokat is tud amit más nő nem. meg a sportos alak is bejön. csak ne legyen túl izmos
2/20 anonim válasza:
nem zavar. Én judozok és jár hozzánk egy pár csaj, de semmi baj nincs velük.
3/20 anonim válasza:
Biztos ugyanolyan kedves aranyos lányok mint a többi, csak 1-2 mozdulatot tudnak :)
4/20 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó dolog. A sport már magában is :) Szóval engem nem zavarna ;)
6/20 anonim válasza:
Hát nem tudom,én a részemről tartanék egy kicsit ez számomra
olyan lenne mintha te uralkodnál hol ott én vagyok a férfi,
de én is csinálnék akkor nem igazán zavarni,sőt imponálna
ha egy lány azt csinálja amit én így legalább egyből
meg lenne a közös hang.
7/20 anonim válasza:
Nem zavar és szeretem a sportot:) Én is edzetem, de nem sokáig tartott:/ Ám én nem a pózokra gondolok ilyenkor ahogy az első válaszoló írtaXD Csak szeretem a sportokat:D
8/20 anonim válasza:
Szerintem jó. Legalább biztonságban érezném magam mellette, tudnám hogy megvéd! 24f
9/20 A kérdező kommentje:
De még csak nem is kung-fu meg karate meg ilyenek. Szimpla kardvívás. Nem valami nőies de ez van :D Nem vagyok túl izmos csak nem árt néha egy kis testmozgás :D
2011. máj. 31. 20:34
10/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna (imádom a sportos külsőt, annak a jele hogy törődik az egészségével és a külsejével is) sőt valószínűleg én is kipróbálnám. Az elején nyilván nem lenne kellemes a tudat hogy adott helyzetben valószínűleg ő jobban tudna megvédeni engem mint én őt, de igyekezném behozni a "lemaradást" sok más "kisebbségi komplexusom van melletted" férfival ellentétben akik inkább össze se jönnének emiatt az adott lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!