Ez a lány sportol valamit szerintetek?
2010. jún. 12. 00:01
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem sportol,soha nem is sportolt.Egy deka izmot nem látok rajta,sehol,csak rá kell nézni.Viszont valószínűleg keveset eszik,vagy alapból vékony alkata van.
2/21 anonim válasza:
szerintem nem, max hobbiszinten, ritkán
57kg körül +-3kg.
Miért?:D
3/21 anonim válasza:
jah elfelejtettem írni h de azért ne ártana neki sport ;D
plöttyedt a karja meg a hasa, igaz nem túl zsíros, csak 0 izomzat
4/21 anonim válasza:
olyan 50 kiló lehet és szerintem fut... de amugy amelyik a pezsgőt fogja az sztem másik csaj :D
5/21 anonim válasza:
először én is azt néztem, hogy az másik lehet (a jobb felső kép miatt, azt hittem karcsú a dereka, de aztán jobban megnézve láttam, hogy csak vmi kitakarja egy részét:D)
6/21 anonim válasza:
Nem sportol.A bal felső kép és a jobb alsó között,meg van pár év nem?Vagy csak nem húztad be a hasad?56-58 kiló.Viszont az alapok elég jók lennének vmi sporthoz.
9/21 anonim válasza:
Ha a napi hároszori szex sportnak számít...
10/21 anonim válasza:
Nem sportol..
Sztem ezek bóvli sztárfotók azokat meg köztudottan megszépíti a fotoshop.
Vagy, még alig múlt az illető 13 és korán érő típus, nagyot nyúlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!