Hatásos edzésterv amivel ezekből a sonkákból kemény és feszes combokat varázsolhatok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
162 cm és 62-63 kiló vagyok. Kb. másfél év alatt 40 kilótól szabadultam meg. A combommal nagyon nem vagyok még megelégedve. Milyen edzéssel tudnék javítani rajtuk jelentősen?
Másfél hete elkezdtem pilates-ezni, guggolni és kitöréseket csinálni. Ha javul az idő tervezek futni is mellé. Emellett természetesen igyekszem rendesen étkezni is. Kevés szénhidrát, sok fehérje. Jól csinálom amit csinálok? Vagy esetleg más ötlet?
2018. márc. 27. 16:49
1/1 anonim válasza:
lement 40 kiló tehát jól csinálod.
ha nem akarsz konditerembe menni,akkor elkezdhetnéd a fegyencedzést,hogy mindenre edz,ne csak törzsre meg lábra és igen heti 2 kocogást is betehetnél amit idővel növelsz 3ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!