Segítség! Félek. Mivel terelhetném el a figyelmem?
Lehet hogy rossz kategória de nagyon ki vagyok borulva. Arról van szó, hogy kb fél órája cigánykereket gyakoroltam a nappaliban és a lábammal belerúgtam a csillárba. Leesett róla egy nagy üvegrész és a szőnyegen ripityára tört. Próbáltam nem széthordani... Elkezdtem sírni és felhivtam anyukámat.. Mondta hogy a nagyobb darabokat ronggyal szedjem fel és dobjam ki a kukába, aztán pedig porszívózzak fel. Ezt meg is csináltam, felvettem egy papucsot és kb 20 percig csak porszívóztam a nappalit.. Nagyon félek hogy maradt kis üvegdarab és valaki bele fog lépni... Attól is félek hogy bennem van egy szilánk de azt érezném nem?
14/l
Nem kérek abból hogy "gratulálok ügyes voltál!" meg ilyesmikből mert én is tudom és nagyon bűntudatom van..
Ha üvegbe léptél volna, akkor azt éreznéd, az garantált. :)
A papucsod alját nézd meg, nem-e állt bele egy darab (nap felé fordítsd az alját, az üveg csillog a napon), ha az is tiszta, akkor végeztél a takarítással. Mindig ilyen stresszes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!