Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel terelhetném el a figyelmem a féltékenységről?
Szerintem vedd lazábbra,ha megakarna csalni sztem azt nem ilyen nyiltan tenné ( arról nem hiszem h tudnál :) )
te nem beszèlgetsz a barátodon kívül fiúkkal?
2.: Ez nem igaz.. csak tönkremegy miután valamelyik fél többet akar. XD [Ezúton is szeretném megköszönni a lánykának így 8 év távlatából azt az 1-2 komplexust. :D Amit mondjuk nem a csajozás oldalon okozott hanem a barátkozáson.. na miiiiiiiiiindegy. XD]
26F
Kedves #2.en sem értek veled egyet, ne haragudj. Biztos rossz tapasztalatod van efelől ...
Létezhet fiú-lány barátság, sőt egyre inkább ezt veszem észre a környezetemben.
Nyilván fájó lehet azt olvasni,látni,hogy a barátom más lányokkal jókat sztorizgat, jól érzi magát...fenntartja a barátságot.De ez kell!
Miért kell elfordulni a barátoktól csak is azért,mert nekem már párkapcsolatom van?!Miért is ne lehetne fiú és lány barátság úgy, hogy egyik fél sem közeledik a másikhoz, és tiszteletben tartja azt, hogy a másiknak van baratja-vagy akár barátnője. Nem értem az ilyen embereket,komolyan.
Én párkapcsolatban élek, mondhatni napi szinten írok a fiú barátaimmal,van akivel ki megyek egy sétára,ha rossz napja van.Van nekem van rossz napom.
Az élet erről szólna hogy szabályozzuk a másikat???
A barátomnak rengeteg a nő nemű ismerőse a való életben,ezt el kellett fogadnom,akikkel nem csak ír olykor olykor(ő mondta el!),de az utcán is leáll beszelgetni. :)
Ő sosem (!) nézte meg a telefonomat, ahogyan én sem az övét.
Nem csaltam meg.
(Tudom,hogy ő sem engem.)
Szeretet.Tisztelet.bizalom.
Minden fejben dől el kedves kérdező!Remélem az írásom nem túl sok,és válaszra találsz a sorok között olvasva. :)
Ha gondolod, írj nyugodtan.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!