Egy nyár alatt mennyit tudok izmosodni? Hogyan tudnám a hátam és a vállam szélesíteni?
Értem! Köszi szépen:) amúgy tényleg, mostanában egy kis pocak van.. de úgy terveztem, hogy nyáron leadom.. ha sikerül..Nyárra azt terveztem,hogy leadom még a felesleget..megpróbálok felső testre nagyon keményen edzeni.
A karomat szeretném vastagítani kicsit, a vállamat szélesíteni, ez lenne az egyik legfontosabb meg a mellizmomat is növelni kicsit. Ez lenne a terv nyárra. Így nem tűnnék vékonynak. Szerintem:D
konkrétan, ha 38 as a karod az nem vékony.
16 évesen pláne.
A vállizmaidat fejleszteni lehet, de szélesebb nem lesz, a széles váll egy adott dolog, a vállcsont miatt széles.
Ha most nem vagy vállas, sajnos, nem leszel. A karod, melled fejlesztheted , de gondold végig amiket irtam, vagy semmi értelme.
A kollega már mindent elmondott a proteinről.Érdekes,hogy a mai napig sokan összekeverik az anabolikus szteroiddal.A családomat 15 éve nem tudom meggyőzni,hogy nem az:)
-Jaj Fiam,ne szedd már azokat a porokat!Tönkreteszed magad.-Muterom kedvence:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!