Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nyár alatt mennyit tudok...

Egy nyár alatt mennyit tudok izmosodni? Hogyan tudnám a hátam és a vállam szélesíteni?

Figyelt kérdés
Most 75 kiló vagyok és 182cm. Szeretnék felmenni 80 kilóra. Járok konditerembe, egy héten 4x. Komolyan is veszem. Most 38cm a bicepszem, de szeretném ha még nőne olyan 10cm-t. 16 éves vagyok szüleim folyton azt hajtogatják, hogy fogok majd "emberesedni" férfiasodni. De én nem bírok vele várni, és szeretnék minél jobban kinézni,szeretnék izmos felsőtestet, de nem túl kigyúrtat mert az nem valami szép.(szerintem ha a vállam és a hátam szélesedne az sokat javítana a helyzeten.)Ja és nem szedek porokat, és nem is szeretnék szedni:) A válaszokat előre is köszönöm:)
2010. jún. 9. 15:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Értem! Köszi szépen:) amúgy tényleg, mostanában egy kis pocak van.. de úgy terveztem, hogy nyáron leadom.. ha sikerül..Nyárra azt terveztem,hogy leadom még a felesleget..megpróbálok felső testre nagyon keményen edzeni.

A karomat szeretném vastagítani kicsit, a vállamat szélesíteni, ez lenne az egyik legfontosabb meg a mellizmomat is növelni kicsit. Ez lenne a terv nyárra. Így nem tűnnék vékonynak. Szerintem:D

2010. jún. 9. 18:16
 12/19 clint ***** válasza:

konkrétan, ha 38 as a karod az nem vékony.

16 évesen pláne.

A vállizmaidat fejleszteni lehet, de szélesebb nem lesz, a széles váll egy adott dolog, a vállcsont miatt széles.

Ha most nem vagy vállas, sajnos, nem leszel. A karod, melled fejlesztheted , de gondold végig amiket irtam, vagy semmi értelme.

2010. jún. 9. 19:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké.:) értem köszönöm szépen.:)
2010. jún. 9. 19:48
 14/19 A kérdező kommentje:
és a vállizmaimat, hogyan lehet a lehető leggyorsabban fejleszteni?
2010. jún. 9. 19:49
 15/19 clint ***** válasza:
oldalemelés, emelés
2010. jún. 9. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

A kollega már mindent elmondott a proteinről.Érdekes,hogy a mai napig sokan összekeverik az anabolikus szteroiddal.A családomat 15 éve nem tudom meggyőzni,hogy nem az:)

-Jaj Fiam,ne szedd már azokat a porokat!Tönkreteszed magad.-Muterom kedvence:)

2010. jún. 10. 01:04
 17/19 anonim ***** válasza:
2OO9 aggusztus ota edzel és 38 cm es bicepszed van???Na az szééép én nyomom 4 éve és csak 42 ...
2010. jún. 10. 10:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Azelőtt eléggé vékony voltam.. tavaly augusztus óta híztam 25 kilót... akkor voltam kb. 50.. most meg 75 vagyok..pedig nem szedek semmitsem, csak eszek rendesen.
2010. jún. 11. 17:30
 19/19 anonim válasza:
kérdező téged felkell valamenyire világosítani, mert nem tudsz pár dolgot, jobb ha tudod hogy a por (fehérjepor) amiről te azt hiszed hogy elpumpál és ha abbahagyod leereszt meg ilyen hülyeség, az nem igaz! te összekevered a kokszot és a tápkieget. először is ami felpumpál és nem áll fel a farkad és ha abbahagyod leereszt, az a koksz, és hogy mi a koksz (tablették, amit ha szeded 1-3 héten belül izomember leszel) a tápkieg pedig mesterségesen előállított kaja por formában ami tele van vitaminokkal ásványi anyagokkal, semmi káros nincs benne, azért hívják tápkiegnek mert ha esetleg nem tudod pótolni a fehérje bevitelt szilárd kajával, csirkével hallal, akkor a fehérjepor azt tudja ezt helyetesíteni, tehát nem kell mindennap csirkéből élned. az a baj hogy sokan összekeverik a kokszot és a táplálékkiegészítőt, miközben a kettő között ég és föld a különbség, a tápkieg segíti pótolni a hiányzó fehérje bevitelt még a koksz felpumpál
2014. nov. 11. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!